Új jelszó kérése
Termék részletek


RUSZTIKUS ESKÜVŐI VENDÉGKÖNYV PILLANGÓS

Raktárkészlet: VAN
RUSZTIKUS ESKÜVŐI VENDÉGKÖNYV PILLANGÓS
 • RUSZTIKUS ESKÜVŐI VENDÉGKÖNYV PILLANGÓS
 • RUSZTIKUS ESKÜVŐI VENDÉGKÖNYV PILLANGÓS
 • RUSZTIKUS ESKÜVŐI VENDÉGKÖNYV PILLANGÓS
 • RUSZTIKUS ESKÜVŐI VENDÉGKÖNYV PILLANGÓS
10 490 Ft10490

 

"Az élmény, mely ÖRÖKRE Veletek marad!" 

 

Életed legszebb napját teheted még különlegesebbé, ezzel a csodás RUSZTIKUS stílusú vendégkönyvvel. Nem a különböző tárgyaktól leszünk boldogok, hanem a hozzájuk fűződő felejthetetlen élményektől.

 

 •  

  Legtöbbünk életében eljön az a bizonyos NAGY NAP, melyre hónapokig készülődünk örömteli várakozással, hogy minden egyes pillanata tökéletes legyen. Ehhez nagyban hozzájárul, hogy a számunkra kedves és fontos családtagjaink, barátaink is velünk együtt élvezhessék és részesei legyenek a Mi csodálatos boldogságunknak. Ezek a pillanatok, érzések, jókívánságok megörökítésére alkalmas egy esküvői vendégkönyv, jókívánság füzetecske, melybe mindenki írhat egy kedves kis gondolatot az ifjú pár részére, melyek több év elteltével visszolvasva is boldogsággal tölti majd meg szíveteket.

   

  Az amerikai, pajta stílusú esküvők egyik nélkülözhetetlen kiegészítője, ez a csodás faborítású vendégkönyv vagy jókívánság gyűjtő füzetecske, mely fotóalbumként is funkcionálhat a kartonlapoknak köszönhetően. 

   

  A borítólapok fából készültek, különböző fa kiegészítőkkel díszítve. 20 db fehér kartonlapot tartalmaz, mely így 40 oldalas.

   

  Vendégkönyv mérete: 19 x 15 cm

 • Raktárkészlet
  VAN
  Cikkszám
  974974
Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.